Förena nytta med nöje

På torsdag har vi NO i dubbla pass i helklass. Vi tänkte då förena lite nytta med mycket nöje. Vi gör det genom att se en film och fika lite. Nyttan blir att filmen delvis går att härleda till inlandsisen som vi talat och läst om då den handlar om en kommande ny istid. Nöjet blir spänningen i filmen och fikat.

Filmen vi ska se är The Day after tomorrow. Filmen är tillåten från 11 år och från 7 år i vuxens sällskap. Hör av er om det är frågor på det.

När det gäller fikat har vi sagt. Bullar och kakor är OK. Godis och snacks är inte OK. Rimlig mängd gäller d v s typ två bullar och inte mer dricka än 50 cl. Man tar med eget fika. Det är inte tillåtet att ta med något som innehåller nötter eller spår av nötter.

/Mattias

En reaktion på “Förena nytta med nöje

  1. Pingback: Förena nytta med nöje | Sollentuna musikklasser

Kommentera